Get Adobe Flash player

Psiholog Corina Neanu

Str. Crizantemelor nr. 3B 

Timişoara, Timiş, 300568

Tel. (programări) 0724.680.136

Email: neanu@psiholog-timisoara.ro

Intervalul orar în care sunteţi programaţi vă este rezervat în exclusivitate. Această perioadă de timp fiindu-vă alocată numai dumneavoastră, veţi avea asigurată intimitatea şi nu va trebui niciodată să aşteptaţi la rând.

În cazul în care nu reuşiţi să ajungeţi la o întâlnire programată vă rog contactaţi-mă pentru a o reprograma (sau anula).

Daca vreţi să reprogramati sau să anulaţi o întâlnire, vă rog să anunţaţi cu cel putin 24 de ore înainte de data convenită. Dacă anunţul dvs. vine cu câteva ore sau chiar minute înainte de începerea şedinţei programate, este aproape imposibil de a face altă programare în locul celei anulate. Astfel, dacă anunţaţi într-un interval de timp rezonabil, veţi da posibiltatea şi unei alte persoane sa beneficieze de serviciile pe care şi dvs. le-ţi solicitat. 

Având în vedere cele spuse mai sus, am încredere veți fi de acord următoarea politică privind condiţiile de plată şi anulare a rezervării este corectă și rezonabilă și vă mulțumesc pentru înțelegere și cooperare.

Psih. Corina Neanu


POLITICA PRIVIND CONDIŢIILE DE PLATĂ ŞI ANULARE A REZERVĂRII:

Plata Şedinţei:

-Costul unei şedinţe se achită la finalul întâlnirii. Plata se mai poate face şi în contul bancar menţionat mai jos. Pentru plata în avans a mai multor şedinţe se poate oferi un discount.

Anularea rezervării:

-Dacă doriţi amânarea şedinţei, este necesar să anunţati acest lucru cu minim 24 ore înainte de şedinţă. În acestă situaţie, se stabileşte o nouă programare iar contribuţia plătită va rămâne valabilă pentru următoarea şedinţă.

-Amânarea sau anularea cu mai puţin de 24 de ore a şedinţei, duce la pierderea plăţii pentru şedinţa respectivă. Bineînţeles cu toţii putem întelege că uneori pot apărea situaţii neprevăzute (o urgenţă medicală spre exemplu) şi că există motive întemeiate de anulare. În aceste situaţii plata rămâne valabilă pentru următoarea şedinţă. Cu toate acestea, dacă este posibil, un telefon sau chiar un mesaj sms ne-ar scuti pe toţi de timp pierdut şi bătăi de cap.


Când nu răspund la apeluri:

Uneori când sunaţi şi nu răspund la telefon este foarte posibil să fiu într-o şedinţă de terapie. În cel mai scurt timp posibil am să vă contactez eu la numărul de la care aţi apelat. Dacă este o urgenţă, lăsaţi un mesaj SMS sau reveniţi cu un apel. La mesajele primite pe e-mail, Google+ sau Facebook încerc de asemenea să răspund cât se poate de prompt, în mod obişnuit până în 24-48 ore. Din motive obiective răspunsul meu uneori mai poate întârzia, pentru aceasta îmi cer scuze anticipat.

Tarife:

Durata şedinţei

Evaluare copii/adolescenți
50 de minute
200 lei
Evaluare adulți
50 de minute
200 lei
Evaluare (+ raport scris)
50 de minute
250 lei
Consiliere individuală
50 de minute
180 lei
Consiliere individuală (cu deplasare la adresă)
50 de minute
400 lei*
Consiliere copii/adolescenți
50 de minute
180 lei
Consiliere de cuplu
60 de minute
200 lei
Consiliere parentală
60 de minute
180 lei
Logopedie (şedinţe individuale)
50 de minute
150 lei
Consiliere online (LEI)
50 de minute
180 lei
Consiliere online (EUR)
50 de minute
40 €

Modalități de plată: 

1. numerar, la cabinet 

2. în cont bancar cod IBAN Corina Neanu: RO42 INGB 0000 9999 0788 4703

3. cu Revolut (Corina Neanu, +40 724 680 136), plăți instant cu telefonul mobil, în și din orice monedă 

* Ședintele de consiliere pentru care se solicită deplasarea la adresă sunt acceptate doar în cazuri excepționale și doar când nu este posibilă deplasarea pacientului la cabinet. Se acceptă doar deplasarea la spitale, centre medicale sau de îngrijire, etc. Nu și la domiciliu.

* EVALUĂRI GRATUITE:

Periodic realizez evaluări gratuite pentru copiii din familii fără posibilități financiare. Detalii şi informaţii actualizate găsiţi pe prima pagină (sau click aici)

poți vedea recenzii și evaluări ale cabinetului la adresele de mai jos: